Nu jävlar!



Ja nu jävlar skall det bloggas. Frågan är bara om vad. Det har varit dött som fan här de senaste månaderna men nu är det dags att ta tag i det problemet. N2 is back!

Nu är julstöket slut. Julsnön ligger fortfarande blött kvar men den är påväg bort den med. sommaren närmar sig! Viktigt! Vi går mot allt ljusare och varmare tider. Vips så är den här och pumorna tar av sig sina tjocka jackor och skuttar omkring i blommiga vårklänningar som blåser i vinden. "Mmmmhhh!". Det är allt som man längtar litegrann!

Det positiva med vintern är dock fantasin! Fantasin hjälper mycket! Det finns minst dubbelt så mycket fina tjejer på vintern. När dom klär sig i tjocka jackor och vinterkläder så ser man inte mycket utav kroppen utan fantasin kan fixa det mesta och vips så har många tjejer riktigt fina kroppar! Bästa tipset för tjockisar, vänta på vintern, då är det eran tur att skina! Så länge ni har ett fint ansikte kommer ni långt på vintern! Vem älskar egentligen inte fantasin! Den är grym!

Det var allt för den här gången och kom ihåg alla tjockisar därute! Använd fantasin och vintern till eran fördel! Bästa bantningstipset som finns!

Over and out

N2


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0