Hata allt!


Dags att hata..

..Snö snö snö snö snö snö och åter snö. Det är väl en jävla tur att vi får en riktig vinter iår igen. Annars uppskattar man ju inte sommaren när den kommer. Sålänge det är snö och det är fint bortplogat från vägarna så tycker jag det är helt okej. Men när det regnar o snöar så det blir slask överallt, det är fan inte okej! INTE OKEJ! Man blir pisseblöt hur fan man än gör. HATA SLASK!

..Bitchbrudar! Finns det något värre? Vi skall inte ens prata om nyår när vi kommer in på psykologiskt störda brudar. Speciellt fula bitchbrudar. Dom kan man ju inte ens titta på, då dom ser förjävliga ut. HATA FULA BITCHBRUDAR!

..Idioter som kör bil som inte borde ha körkort som skvätter ner folk när det är slask ute. Hur fan tänker man. Tänk på hur ni kör era iqbefriadesönderfuckadeidiotluffarhorungar!! HATA IDIOTER SOM KÖR BIL I SLASK UTAN ATT TÄNKA PÅ ANDRA!

..Mcdonalds, äckliga jävla "hamburgare" som enbart består utav luft och äckelheter. Mätt blir man fan inte heller. Luften fiser man ju fan ut på en kvart och sen så är man hungrig igen! HATA MCDONALS!

Färdighatat för den här gången

N2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0