sommarn har haft sin pik!

alla vet det och man kan börja känna av en nalkande höst. men som svensk blundar man för det å hoppas som alltid att detta skall bli första sommaren som inte lämmnar oss förens i december :) 20 grader plus och hemma i sverige på julaften hade inte vart helt fel? GO GO växthuseffekten.

som straff för att 80 talets hårfrisyrer försvann som krävde ca 12 burkar hårsprej för att fixa i orning det å så ett lager under dagen/kvällen på ylligare 5 burkar för att underhålla den. hade den trenden hållt i sig tills nu och framförallt intruduserats för indier och kineser så hade vi inte suttit här å väntat på en kall mörk sommar utan ist väntat på att vi skulle ha fortsatt väme å härligt väder. tappa änna tråden lite där va :P men för att straffa alla dessa mode nissar som ändrare på vad som var hipp borde vi tvungsplacera alla dessa iddissar i en iglo på ngn utav våra poler. kanske 2 iglosar. har inte betämt ännu.

nä nu vet ja inte vad ja har skrivi igentligen å har inte ngt vettigt att tilllägga...

så vad sägs som att ni alla går till närmsta affär köper ca 30 sprejburkar och så möts vi i stan å gör en mass utsprejning å försöker ta igen förlorad tid.

solig och varm vinter here i come :D

N.1 is out

Kommentarer
Postat av: alexandra

Börjat blogga igen :)

2010-09-21 @ 17:13:02
URL: http://tittapaminsida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0